17.02.2014 A.D.

1. A fost incarcata Analiza Cauzei Radacina, care a circumscris aplicarea proiectului moral "Acordul scolar", referitor la necesitatea aparitiei unui contract negociabil intre parintele sau tutorele legal al copilului si scoala, astfel incat sa fie satisfacuta nevoia educationala a copilului in functie de aptitudinile sale. Aceasta analiza face legatura dintre actiunea directa in realitatea sociala descrisa in proiectul moral "Acordul scolar" si proiectele teoretice DECOD si VOTUL PERMANENT, toate alcatuind astfel un tot coerent catre atingerea obiectivelor asociatiei noastre legate de cresterea calitatii vietii copiilor. Analiza Cauzei Radacina este disponibila acum si sub forma de articol.Descarcati articolul de la http://www.proiectmoral.ro/analiza_cauzei_radacina.pdf

2. Avand in vedere actiunile noastre benevole si altruiste legate de scopul si obiectivele asociatiei SOCIETATEA PENTRU PROIECTE MORALE STRUCTURATE CALITATIV focalizata pe cresterea calitatii vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica, rugam vizitatorii website-ului sa se simta liberi sa transmita copiilor aceste concepte, daca cred in justetea lor si sa considere ca este o onoare pentru noi daca se implica in imbunatatirea conceptelor, ideilor si temelor, precum si daca sugereaza link-uri potrivite pentru acestea in calitate de dovezi. In acest scop poate fi folosita adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pagina noastra de Facebook.

3. In cazul in care doriti sa directionati 2% din impozitul pe venit catre Asociatia "Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ", puteti gasi toate informatiile necesare in sectiunea "Contact".