PM3 D2P5/4 - tema 14. Este corect ca prin munca se pot rezolva problemele sistemului social?

Nu este suficienta munca. Nu suntem de acord ca unele popoare sunt mai harnice si altele mai lenese si ca de aia romanii au ajuns asa. Situatia din Romania se datoreaza exclusiv sistemului electoral incomplet si injust, care a permis transferul in proportie de 100% a puterii in mana unor lideri imaturi politic, care au luat decizii proaste pentru un popor intreg, ca urmare a unor idei preconcepute la fel de proaste (ex : ca nu contezi pe piata internationala si ca esti izolat, daca nu ai datorii).

Nu suntem de acord ca daca fiecare ar munci cat mai corect / ar fi cat mai responsabil social in activitatea din care isi castiga resursele, lucrurile ar merge mai bine pentru structura sociala. Deoarece la nivelul acestui intreg sistem social prost proiectat, toata aceasta munca a oamenilor corect intentionati este in van, este pervertita si transformata in nimic de catre decidentii superficiali sau rau intentionati, imposibil de separat si aratat cu degetul deoarece sunt disimulati sub aparenta de oameni onesti si pot fi recunoscuti doar cand este prea tarziu, prin faptele lor, care provoaca suferinta ireversibila.

Information

Scopul infiintarii asociatiei cu caracter apolitic Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ este promovarea unor produse morale structurate calitativ, cu scopul de a creste calitatea vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.

Blog