PM3 D2P5/4 - tema 18. Este de acceptat promisiunea electorala de "schimbare a schimbarii" ?

Solutia a fost “schimbarea”, adica stergerea urmelor, prin schimbarea denumirii administratorului societatii, prin schimbarea denumirii partidelor politice, prin schimbarea persoanelor de la interfata publica cu populatia, prin reconfigurarea “sistemului” ca arhitectura, reguli / legi etc Toate acestea au aparut pe findul secretizarii fata de populatie a mersului societatii.

Asa se explica de ce in toti acesti ani au fost eliminate mecanismele prin care sa fie identificata in timp real obtinerea veniturilor injuste. Acum, cand sistemul a fost adus in stare de colaps prin jaful sistematic, este o inselatorie aparitia institutiilor care trebuiau sa fie de la inceput si a legilor care trebuiau sa fie de la inceput pentru identificarea si pedepsirea celor care au parvenit prin abuz de tip clientelar.

Vor sa arunce vina pe popor si sa il acuze ca asa a votat, dar indiferent pe cine ar fi votat s-ar fi ajuns tot aici. Deoarece eroarea este in chiar sistemul electoral in privinta carora poporul nu a fost consultat decat formal, fara a i se prezenta alta alternativa decat de a accepta sau a nu accepta un singur Sistem. A fost impus prin abuz cu scopul ca imediat dupa alegeri poporul sa piarda orice putere in relatia cu statul populat de grupuri de putere ce actioneaza impotriva interesului poporului.

 

 

Information

Scopul infiintarii asociatiei cu caracter apolitic Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ este promovarea unor produse morale structurate calitativ, cu scopul de a creste calitatea vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.

Blog